Makrobiotika: a gyógyító információ

Az egyéni érzékenységet alapnak tekintő árnyalt diétáról, a makro- biotikus étkezés gyógyító hatásairól, az aktív és egészséges életmód minden napokban történő megvalósításáról az ételek elkészítési módjáról.

Tanfolyamvezető: Sági István
Életmód- és táplálkozási tanácsadó;
Terapeuta, az amszterdami Kushi Intézet végzett tanára

A tartalomból:
  • A yin és a yang elmélete és gyakorata a táplálkozásban
  • Egészség betegség
  • A KI fogalma és működése
  • A szervezet mint energetikai rendszer
  • Energiafajták az élelmiszerekben
  • Az egyensúly elmélete és gyakorlata a táplálkozásban
  • Az energiafajták tulajdonságai és hatásuk az emberi szervezetre
  • Az egyesítő elv alkalmazása a mindennapi gyakorlatban
  • A szervezet egyensúlyának megtartása, illetve helyreállítása az egyesítő elv alkalmazásával